• Home
  • Bedrukte Stoeptegels

De creatieve revolutie van bedrukte stoeptegels

In de dynamische wereld van drukwerk heeft een opvallende trend zijn intrede gedaan: het bedrukken van stoeptegels. Bij Druk&Print omarmen we deze innovatie met hoogwaardige drukkwaliteit en onbegrensde creatieve mogelijkheden. Van bedrijven die functionele boodschappen willen overbrengen tot particulieren die op zoek zijn naar unieke cadeau-ideeën, bedrukte stoeptegels zijn dé nieuwe trend op het gebied van gepersonaliseerd drukwerk.

Hoogwaardige druk die blijft schitteren


Een van de kernvoordelen van onze bedrukte stoeptegels is de ongeëvenaarde drukkwaliteit. Onze geavanceerde technologieën zorgen ervoor dat de kleuren levendig blijven en de details scherp, zelfs onder invloed van weer en verkeer. Of het nu gaat om bedrijfsspecifieke informatie of artistieke ontwerpen, onze stoeptegels blijven een visueel statement maken.

foto 3


Waarom stoeptegels bedrukken


Of je nu particulier bent of bedrijf, het bedrukken van stoeptegels heeft oneindig veel toepassingen en mogelijkheden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

- Parkeergebieden
Gebruik bedrukte stoeptegels om specifieke parkeerzones aan te duiden. Denk aan motorparkeerplaatsen, invalideparkeerplekken, of zones waar geen fietsen mogen staan.
Voorbeeld: Een supermarkt die bedrukte stoeptegels gebruikt om duidelijk te maken waar klanten hun boodschappenkarren moeten plaatsen.

- Veiligheidswaarschuwingen
Verbeter de veiligheid rondom uw bedrijfspand door stoeptegels te bedrukken met waarschuwingsboodschappen, zoals "Let op: gladde vloer bij regen."
Voorbeeld: Een restaurant gebruikt bedrukte stoeptegels om klanten te waarschuwen voor natte vloeren in de buurt van de ingang.

foto 2


- Evenementen en prestaties
Geef een blijvende herinnering aan speciale evenementen of prestaties door stoeptegels te bedrukken met relevante informatie, quotes en afbeeldingen.
Voorbeeld: Een sportclub plaatst bedrukte stoeptegels in de verharding ter ere van kampioenschappen of mijlpalen in de clubgeschiedenis.

- Cadeau-ideeën of relatiegeschenken
Maak persoonlijke en gedenkwaardige cadeaus door stoeptegels te bedrukken met foto's, teksten of artistieke ontwerpen.
Voorbeeld: Een jubilaris ontvangt een bedrukte stoeptegel met een collage van gedenkwaardige momenten uit zijn leven, een tekst of andere unieke ontwerpen.

- Tuindecoratie
Voeg een uniek element toe aan uw tuin met bedrukte stoeptegels met kleurrijke patronen, quotes of familienaam.
Voorbeeld: Een gezin plaatst een stoeptegel in hun tuin om een geboorte aan te kondigen.

- Feestelijke gelegenheden
Maak speciale gelegenheden nog feestelijker door bedrukte stoeptegels te gebruiken als decoratie voor bruiloften, verjaardagen of jubilea.
Voorbeeld: Een pasgetrouwd stel kan bedrukte stoeptegels plaatsen met hun namen en de trouwdatum bij de ingang van de receptie.

foto 1


Breng jouw boodschap over


Bij Druk&Print brengen we bedrukte stoeptegels naar een hoger niveau, waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid, gedetailleerde weergave en levendige kleuren. Ontdek de eindeloze mogelijkheden om boodschappen over te brengen, herinneringen te creëren en creativiteit te uiten met onze hoogwaardige bedrukte stoeptegels. Transformeer gewone tegels in opvallende communicatiemiddelen en maak een blijvende indruk in de wereld om u heen.

Bedrukte stoeptegels zijn standaard verkrijgbaar in de maten 30x30 en 50x50 cm. Op aanvraag zijn andere formaten ook mogelijk. We bespreken graag jouw wensen! Meer informatie nodig of benieuwd naar de aanleverspecificaties? Neem dan zeker contact op of bestel direct.
* = Verplicht veld

Wij helpen jou graag!

Druk & Print

Kubus 31
3364 DG
Sliedrecht

0184 - 41 26 27
info@druk-print.nl

Hulp nodig?
Op onze pagina met aanleverspecificaties leggen we uit hoe je je bestanden aan moet leveren.
Kom je er niet uit? Stuur ons een mailtje en we proberen z.s.m. contact met je op te nemen.

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Spoedje?

Heb je een spoedorder: vul hier je gegevens in, dan gaan wij zsm aan de slag.
* = Verplicht veld